El Mas de Tous - UNREGISTERED VERSION

Vaya al Contenido

Menu Principal

Preus


Preus

Cap de setmana   310€
Setmana sencera
 840€
Nit addicional  
   130€

La casa resta oberta tot l'any.
La temporada alta es lloga la casa
per setmanes senceres ( juliol, Agost ).
La resta de l'any es lloga caps de setmana
.Per a més informació:

elmasdetous@hotmail.com

 Tel:   
93 744 61 17

 Mòbil:
607 200 173

Condicions de reserva

La formalització de la reserva implica l’acceptació i compliment de les següents condicions de reserva:
– No està permès que durant l’estança hi hagi un nombre superior de persones al que s’hagi acordat en la reserva.
– No s’accepten visites.
– En cas de portar animals de companyia, informar i consultar condicions a la casa abans de formalitzar la reserva.
– Per tal de formalitzar la reserva, cal fer una paga i senyal, sempre després d’haver rebut confirmació i acceptació per part del propietari. L’import restant, caldrà abonar-lo a l’arribada a la casa i en efectiu. Si passades 24 hores des de la confirmació de la reserva no s’ha rebut el pagament de la paga i senyal, El Mas de Tous es reserva el dret de cancel.lar la reserva sense previ avís.
– L’anul·lació de la reserva per part del llogater dins dels 20 dies anteriors a la data d’ocupació, donarà lloc a la pèrdua de la paga i senyal. Si es realitza amb més de 20 dies d’antelació, es guardarà la paga i senyal per una possible reserva futura, sempre i quan es pugui tornar a llogar la casa a un altre grup.
– Si per motius de força major degudament justificats per part del propietari, no acaba sent possible el lloguer de la casa, es retornarà l’import de la paga i senyal.

– El llogater té l’obligació de deixar l’allotjament net, endreçat, presentable i sense desperfectes. Cal dipositar les bosses d’escombraries en els contenidors municipals corresponents, respectant la recollida selectiva dels residus. En cas de desperfectes a la casa per mal ús o pèrdues d’objectes per part del llogater durant la seva estada a la casa, aquest té l’obligació de comunicar-ho al propietari i, eventualment, fer-se càrrec de la seva substitució o el pagament de la reparació. Si el dia de deixar lliure la casa, el client no notifica al propietari els possibles desperfectes per mal ús o pèrdua d’objectes, i durant els dies següents el propietari ho detecta, aquest es reserva el dret de prendre les accions legals pertinents. En alguna ocasió, el propietari es reserva el dret de demanar una fiança per possibles danys i desperfectes, que caldrà pagar a l’arribada a la casa i en efectiu, i que serà retornada si no existeixen danys.

– La casa és espai lliure de fum. Segons la llei 42/2010 i per raons de seguretat, no és permet fumar a l’interior de la casa. Si es vol fumar es pot utilitzar el pati exterior, procurant llançar les cigarretes apagades en el cendrer habilitat a l’efecte, mai a terra.
– S’han d’extremar les precaucions quan es faci servir la llar de foc i la barbacoa per evitar possibles incendis. És d’obligat compliment per part del llogater, assegurar-se que, abans d’anar a dormir, tots els llums de la casa estiguin apagats, així com el gas, el foc de la llar de foc i barbacoa, possibles espelmes i aixetes d’aigua.
– Piscina exterior oberta durant el període de bon temps (estiu).

– La piscina exterior, són d’ús privat, sense servei de salvament i socorrisme, ni de vigilància dels banyistes. No està permesa l’entrada i bany als menors de 14 anys, si no van acompanyats d’un adult responsable. És obligatori dutxar-se abans del bany, l’ús de sabatilles de bany i portar el cabell recollit.
– Les tovalloles de bany, mantes i coixins, no poden utilitzar-se fora de la casa. No està permès l’ús de les tovalloles de bany a la piscina.
– Cal vigilar els menors d’aprop i constantment, estan exclusivament sota la responsabilitat dels pares / mares / tutors / adults responsables.
– El propietari no es fa responsable de la pèrdua, danys o robatori, dels objectes personals, diners, vehicles i altres objectes de valor, que els llogaters puguin tenir a dins la casa o a l’exterior, durant la seva estada.
– No s’accepten targetes de crèdit, ni xecs.
– Hora d’arribada els divendres de cap de setmana: entre les 5 i 8 de la tarda, excepte haver pactat un horari diferent.
– Hora de sortida els diumenges de cap de setmana: màxim entre les 5 i 6 de la tarda, excepte haver pactat un horari diferent o sempre que no coincideixi amb l’entrada d’un altre client.


 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal